- Bu konu 5 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 2 yıl 4 ay önce fatih tarafından güncellenmiştir.
MerhabaSon yapılan güncellemeden sonra Mail göndermek istediğimizde aşağıdaki hatayı veriyor.
İlginize
İyi Çalışmalar
00
- Cevaplar
- 10 Haziran 2022: 17:58
Sayın Marmara Müşavirlik,Programda e-posta gönderimi ile ilgili herhangi bir değişlik yapılmadı. E-postanızın ayarları Gmail ise gmail değişiklik yaptı.
00- 12 Haziran 2022: 17:51
Soner bey merhabaE Posta Gmail ayarlarını tekrar yaptım Sistemcimde baktı ama sıkıntı GMAİL kaynaklı sistemcimde gmailde aynı sorun bendede var dedi
Hotmail tanıttım sorunsuz eposta gönderimi yapılıyor.Yani sıkıntı GMAİL kaynaklı bilgi vermek istedim.
00- 25 Haziran 2022: 13:13
sorun hotmailde de var sanırım mail kurulumları ile dosya yaparsanız baya işe yarıyacaktır. çünkü özel mailimde çalışmıyor orkadan hiçbie mail yollayamıyorum sorun sadece bende mi yoksa bütün kullanıcılarda bu sıkıntı var mı teşekkür ederim00- 6 Temmuz 2022: 15:47
deneme test00- 7 Temmuz 2022: 17:48
Sn. Mesut Ece,Aynı sorun ile bende karşılaşmıştım,
E Posta Tanım Ekranında
Varsayılan : onay işareti koyun.
Hesap Türü : Office365
Smtp Sunucusu : smtp.office365.com
Smtp Kanalı: 587
Bağlantı : UseExplicitTLS: Açık Güvenli Bağlantı Kullan ı seçin
SSL :
Firmaya Gidecek: Onay işareti koyup
kaydettiğinizde tahminimce sorun düzelecektir. Ayrıca Antivirüs Programınızda da orkaAksiyonlara internet çıkışına ve Güvenlik duvarında da onay verilip verilmediğini kontrol edin. Değilse Yetki onayı verin.
Not: Anılan Bilgilendirme @Hotmail.com uzantılı mail adresi hatası için verilmiştir.
İyi Çalışmalar Dilerim.
00
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.