- Bu konu 5 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 6 ay önce Rabia Nur Yavuz tarafından güncellenmiştir.
iyi günlerBilanço da mizan alırken
Sadece Hareket gören satırlar ve Çift Bakiye
seçeneklerini her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz.
eski versiyonlarda
Ayarları Kaydet ile kayıt edebiliyorduk.
artık olmuyor
sanırım.
Menderes
00
- Cevaplar
- 1 Mart 2024: 15:08
Merhaba,Aynı sorunu bizde yaşıyoruz.
Ayrıca Extre Muavin Defteri listesi alırken ” Cari Ay Toplamları ” her işlemde tekrar işaretlemek zorunda kalıyoruz.Daha önce bir sefer işaretliyorduk ancak biz işareti kaldırınca Cari Ay Toplamları olmadan liste alabiliyorduk. Programın eski güncel durumuna getirilmesi için ilgilenirseniz seviniriz.
iyi çalışmalar
00- 11 Mart 2024: 15:28
Seçili fişllerin mizanını almak icin ” mizandan cıkar ” sutununda hepsi otomatik “HAYIR ” geliyor.. yüzlerce fiş oldugunu düsünürsek, hepsini tek tek secip evet yapmak gerekiyor… Ters yapılmış. Mizandan cıkar secildiginde hemsinin EVET gelmesi gerekiyor, daha sonra biz mizana almak istedigimiz fisleri secerek mizan alabilmeliyiz.. örnek olarak AÇILIŞ FİSİ ni genel mizandan alamıyorum, tüm fişler hayır geldiginden dolayı. Kontrol edip düzeltirseniz.İlave olarak enflasyon düzeltmesinde 2023 yılı kuyumcu firmasında 580 hesaba katsayı rakamı gelmiyor, excele alıp kendim yapmak zorunda kaldım.. 580 hesabı kontrol edebilirsek
FATİH PESEN
00- 9 Mayıs 2024: 13:14
“Bilanço da mizan alırkenSadece Hareket gören satırlar ve Çift Bakiye
seçeneklerini her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz.
eski versiyonlarda
Ayarları Kaydet ile kayıt edebiliyorduk.
artık olmuyor”
********AYNI SORUN DEVAM EDİYOR*********
00- 16 Mayıs 2024: 09:39
********AYNI SORUN DEVAM EDİYOR*********00- 24 Mayıs 2024: 09:42
MerhabaTanımlamalar / Genel Tanımlamalar / Cari başlığının altında Mizan seçeneğine tıklarsanız.
İstediğiniz filtrelendirmeyi sağlayabilirsiniz.
00
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.