- Bu konu 9 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 2 hafta 1 gün önce
Mehmet Resul tarafından güncellenmiştir.
Merhaba, kdv1 beyannamesini verirken “Önceki Dönemden Devreden KDV” alanı olmadığından hata vermektedir. BDP sorunu mu yoksa ORKA sorunu mu ? yardımcı olurmusunuz ?00
- Cevaplar
- 9 Eylül 2025: 10:09
Merhaba KDV1 beyanı gönderirken hata alıyoruz, şablon uyumsuzluğu var galiba.. Mesela gelir yoksa program Sıfır yazıp göndermesi gerekirken boş bırakıyor otomatik gönderim yapılamıyor..00- 15 Eylül 2025: 11:29
merhaba düzelme var mı kdv ile ilgili ? orkadan göndermede hata alınıyor00- 17 Eylül 2025: 16:58
Bu konu hakkında neden bir açıklama yapılmıyor. Bu forum sitesi neden var.60 Tane beyannameyi paketledim hepsi hata mesajı verdi. Yazık değil mi bu uğraşlarımıza.
Ayın 17. günü olmuş ve halen KDV beyanı gönderemiyoruz.
En azından bir açıklamayı haketmiyormuyuz.
Neden bütün programlar kendini geliştirip daha da ileriye giderken ulaşılabilir oluyorken,
piyasadaki muhasebe programlarına rol model olmuş, bu işin piri olan Orka gibi bir firma her geçen gün kendisini geri götürüp kullanıcılarını kaybediyor.
00- 19 Eylül 2025: 17:47
kdv 1 özel matrah bölümü çalışması devam ediyormu satır ekleme pasif gözüküyor kdv beyannamesinde00- 19 Eylül 2025: 19:14
This reply has been marked as private.00- 22 Eylül 2025: 23:16
Bilanço tabi mükelleflerin KDV l beyannamelerini veremiyorum. Bununla ilgili 19 Eylül de mesaj da yazdım. Aynı sorun başka arkadaşlarca da dile getirilmiş. Sorun devam ediyor. Bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama da yapmıyorsunuz.Sorun nedir. Nereden kaynaklanıyor. Bari bir açıklama yapın. Bu forum ekranı ne işe yarıyor anlamıyorum. Daha önceleri cevap veriyordunuz ama artık cevap verilmiyor herhde.
Ayın 23 üne geldik. Ne zaman düzelecek veya bir açıklama yapılacak. Lütfen bir cevap verin.
00- 23 Eylül 2025: 10:27
İyi günler.Bende KDV gönderirken aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
İndirim Nedenleri bilgilerinde geçerli olmayan bir İndirim Nedeni Türü yer almaktadır
Bilgisi olanlar destek olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
00- 23 Eylül 2025: 11:44
40. Versiyon ile KDV beyanını gönderdim. Güncelleme yapın. 40. versiyonu tekrar onaylayın.Bilginize
00- 23 Eylül 2025: 22:52
Teşekkürler Gürol BARUTÇU00
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.