Yanıtla: GIB Alış E-Arşivlerin indirilmesi hakkında

Salih Aka
    Katılımcı
      e-arşiv indirmede satışlarda ben bir problem görmedim tam olarak indiriyor (bende  belki bir problem yok). fakat alışlara gelince tam olarak doğru indirmiyor listede ilk önce karşımıza dikkat adıma düzenlenen e-belgeler 5 günlük veri akış farkı yazıcı çıkıyor ona tamam dedikten sonra gibteki fatura listesi ekrana geliyor orda o menuyude  e-belge raporu–> 18 adet belge indirildi 28 adet belge indirilmedi yazıyor üst sol kısımda onun altındada  indirildi sutununda evet hayır cevabı yazıyor onun sağında 99-gib ebelgede yok(adıma düzen) veya entegratör sistem hatası çıkıyor  alt kısımda kapat tuşuna tıklıyoruz ve programın indirdiği faturalar geliyor oda eksik geliyor sonra faturalara hangi koda atacak onları yazıp aktar ve kaydet yapıyoruz gider alınan faturalarda hatalar verirken gelir faturalarında hata almıyorum sistem aynı aynı yerden çekiyor bu durumda maliye bakanlığı gib mi hatalı yoksa orkada mı bir problem var .

sayın orka yetkili leri lütfen konuya cevap yanıtlayınız.

ben 1998 yılından beri orka kullanıcıyım bu zamana kadar hiç sesimi çıkarmadım ama lütfen bu konuda ilgi gösterip yardımcı olunuz. fotolarını ekliyemiyorum.

0
      0